logotype
logotype
Новини
Важна информация
Новини

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!

 

Скъпи приятели,

ДНЕС (4 юни) ТРЯБВАШЕ ДА ОТКРИВАМЕ ОСМИЯ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ПРИНЦ И ПРИНЦЕСА НА БЪЛГАРИЯ В КУРОРТА АЛБЕНА. ТОВА НИ ЛИПСВА МНОГО...

 

Последните няколко месеца са изпитание за всички, включително и за Арт компания „Нови звезди“. Наложените мерки не само ни карат да страдаме безкрайно, че не можем да се срещаме с Вас на събитията в цяла България, а и поставят под въпрос оцеляването на нашата компания и всички останали, работещи с децата на България.

 

Надяваме се да сте здрави, спокойни и скоро да се присъедините към нас и да подкрепите възвръщането на развитието на децата и младите хора, което е мисия на Арт компания „Нови звезди“ вече 8 години.

 

Разбира се, спазваме всички законови и морални изисквания и съобразно тях изменихме утвърдения си ежегоден график. Представяме Ви най-новата информация за нашата програма:

 

1. Бяха отменени всички регионални кастинги и конкурси през месеците март, април и май. При възможност в следващите месеци ще бъдат организирани в някои градове, за което ще Ви информираме своевременно.

 

2. Днес трябваше да започне Осмият Национален фестивал „Принц и Принцеса на България“. Тъй като няма възможност да се проведе, ще поканим всички принцове и принцеси, които имат желание да се включат и да се срещнат на морския бряг от 25 до 30 август 2020 г. в курортен комплекс „Албена“. В рамките на Фестивала „Stars of the World” ще бъдат включени всички предвидени събития за „Принц и Принцеса на България“ , а и още други изненади ????

 

3. Деветото издание на Международния фестивал – World festival for beauty, talents & fashion „Prince & Princess of the World” се отложи и има нови дати – 3 – 10 септември 2020 в курортен комплекс „Албена“. За първи път в света на този тип фестивали ще организираме и ОНЛАЙН фестивал за всички, които искат да участват, но може да бъдат затруднени да присъстват лично. Разбира се, каним ви да участвате и виртуално, и реално. Срок за записване за онлайн фестивала – 30 юни 2020 г.

 

4. Международният фестивал „Stars of the World”, подкрепящ постоянната ни кампания против насилието над деца и носещ подзаглавие „Alexandra Princess Angel” ще се проведе на предвидените дати 25 – 30 Август 2020 в к.к. „Албена“. Също в унисон с времето и условията ще проведем и първа част – ОНЛАЙН фестивал. За поредна година можете да се обърнете към нас за оригинални инструментали за направлението „С песните на Филип Киркоров“, а за първи път участниците в Онлайн изданието в същото направление ще бъдат оценявани ЛИЧНО от певеца! Можете да се запишете до 30 юни 2020 г.

 

5. От 9 до 11 октомври 2020 г. ще се проведе Международният фестивал "Кръстопът на музите" /съорганизатор - НЧ "Св. Св. Кирил и Методий 1924"/. За първи път в рамките на Фестивала ще се проведе номинация "С песните на Стефан Диомов"!

 

6. Продължават нашите международни покани за Фестивали, на които сме официални представители и партньори. Следим ситуацията и се надяваме скоро българските делегации да имат възможност отново да прославят страната ни!

 

7. Предстои мащабно обновяване на базата данни, затова каним всички наши настоящи звезди да потвърдят своето желание да са част от Арт компания „Нови звезди“ и да организираме актуализирането на профилите им, заснемане на актуални фотосесии и представянето им пред нашите партньори за бъдещи проекти.

 

8. Обявяваме КАСТИНГ за нови лица! Момичета и момчета – малки и големи – заповядайте в голямото семейство на Арт компания „Нови звезди“! На одобрените да станат наши лица ще предоставим разнообразни възможности за развитие, свързани с участия в кастинги, фотосесии, реклами, видеоклипове, модни ревюта, фестивали, конкурси и всякакви събития в направления таланти и мода, в България и чужбина!

 

Щастливи сме, че вече девета година сме важна част от живота на нашите деца и техните семейства! Гордеем се, че ни се доверявате и дълги години работим съвместно за изграждането и възпитанието на децата, а част от нашите първи звезди вече са абитуриенти и поемат своя път в живота!

 

Очакваме Ви!

 

Пишете ни на Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , звънете на 0877 41 00 73 и изобщо – не се колебайте да се обръщате към нас!

 
Покана за Коледен Бал
Новини

СКЪПИ ПРИНЦЕСИ И ПРИНЦОВЕ !

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ!

Отново наближава Коледа – времето да сме по-добри, да се обичаме повече, да мечтаем, да даряваме надежда и светлина, да погледнем назад и да си направим равносметка на изминалата прекрасна 2019 година, а също така да си пожелаем още по-прекрасна 2020 година!

Арт компания „Нови звезди“ с удоволствие Ви кани на

8мия  Традиционен Благотворителен

КОЛЕДЕН БАЛ НА ПРИНЦОВЕТЕ И ПРИНЦЕСИТЕ!

Заповядайте  на 21 декември 2019 г. /събота/ от 12:00 часа в  Бална зала „МОНТЕСИТО“ – София /бул. „Цариградско шосе“ 357/ .

В  луксозната обстановка на Бална зала МОНТЕСИТО ще се насладите на един истински шоу-спектакъл с участието на малки и големи звезди.

Програмата на Бала както винаги ще е интересна и пълна с изненади. Ще номинираме и дадем награди на най-успелите през годината. Ще се насладите на техните таланти и успехи.

* Коледният бал е завършекът на една отлична година за Арт компания „Нови звезди“. Ще отчетем УСПЕХИТЕ НА ДЕЦАТА през 2019 година и ще Ви представим календара със събития за 2020 г.

* Ще представим номинираните за ЗВЕЗДА НА ГОДИНАТА!

* Ще представим КЛУБ „НОВИ ЗВЕЗДИ“!

* В програмата ще участват ДЕЦАТА – ТАЛАНТИ на Арт компания „Нови звезди“, както и специални гости;

* Възпитаниците на Школата за красота и етикет ще участват в МОДНИ ДЕФИЛЕТА, представящи колекции Есен-Зима 2019/20 на водещи марки и собствени изработки;

* Ще има представяне по червения килим  на всички ПРИНЦОВЕ И ПРИНЦЕСИ, облечени в официални тоалети, със завоюваните корони и ленти.

* Ще бъде представен НОВИЯТ КАЛЕНДАР за 2020 година. Годишният календар на „Нови звезди“ подкрепя Кампанията против насилието над деца „Александра – Принцесата Ангел“. Той ще може да бъде закупен благотворително. За включването на Вашето дете в календара вижте допълнителната информация.

* ПОДАРЪЦИ ще има за всички от сърце – и за децата, и за възрастните!

* Ще има Благотворителна празнична ТОМБОЛА, както и много изненади!

* Специални гости на събитието ще бъдат известни личности, журналисти, кметове на общини и други партньори на Арт компания „Нови звезди“.

* ДРЕСКОД НА СЪБИТИЕТО: официални тоалети за всички. Принцовете и принцесите да си носят спечелените  корони, ленти, купи, медали.

* Кувертите за гости и участници включват настаняване и специално меню /салата, основно ястие с гарнитура, празнична торта, напитка/;

* Участието на Коледния бал на принцовете и принцесите е само с предварително записване. Местата са ограничени. Моля потвърдете в срок до 5 декември 2019 г  на телефона или електронната поща.

o електронна поща Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

o телефон 0877 41 00 73

o фейсбук страница www.facebook.com/NoviZvezdi

o уебсайт  www.novi-zvezdi.com

 

Пишете ни! Звънете!

Нека заедно с Вас да направим един истински празник за децата ни в навечерието на Новата 2020 година !

С уважениe!

Арт компания „Нови звезди“

 

 
Гран При в Молдова!
Новини

 

21 октомври 2019

Гран При на Фестивала за Елизабет Захариева в Молдова!

 
Кръстопът на музите 2019
Новини

 

21 октомври 2019

Проведе се 15тия Международен фестивал "Кръстопът на музите" 2019.

 
Кръстопът на музите 2019
Новини

Скъпи приятели,

Международният фестивал "Кръстопът на музите" ще се проведе от 18 до 20 октомври 2019 г.

Гордеем се, че това е 15 то юбилейно издание и Ви очакваме !

Повече информация, указание и анкетна карта можете да намерите на официалния уебсайт на Фестивала - www.krastopatnamuzite.com

За всякакви въпроси можете да звъните на 0877 41 00 73 или да пишете на Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

 

 
Школа 2019!
Новини

Каним Ви на Школа!

Организира се от Арт компания "Нови звезди" и отваря врати за осма поредна година.

Провежда се всяка събота от 12.00 часа. София, зона Б5, ул. "Партений Нишавски"2А етаж 2. / зад МОЛ София/. В програмата е включено хореография, сценично присъствие, дефиле, мода, фотосесия, видеоклипове, етикет на хранене, актьорско майсторство. Включени са и двете основни направления - патриотично възпитание "Аз обичам България" и борбата против насилието на деца.

Ние работим за цялостното възпитание на децата и сме много щастливи, когато видим как нашите деца са умни, интелигентни, възпитани и умеят да се държат достойно както на сцена, така и в обществото като цяло.

Първите ни деца вече са студенти и проспериращи хора.

Моля, напишете какво е за Вас Школата и как Ви е оказала влияние. До 1 октомври може да участвате в игра във фейсбук страницата ни и да спечелите безплатно участие в занятията на Школата.

И ако имате въпроси - пишете или звънете.

Арт компания "Нови звезди " Ви очаква !

 

 
Победи в Холивуд!
Новини

11-21 юли 2019

Победа по холивудски! Българската красота и талант завладяха Холивуд!

Димитрина Германова представи България на Световния шампионат на сценичните изкуства - WCOPA 2019. Арт компания Нови звезди вече трета поредна година е избрана да бъде официален представител на Шампионата за България.

Димитрина е на 15 години от град Добрич и получи покана за престижното събитие като спечели Гран При на 14тия Международен фестивал "Кръстопът на музите".

Тя прекара няколко месеца в усилена подготовка и отлетя за сърцето на шоубизнеса заедно със своята по-голяма сестра Весела. Двете момичета гордо развяха българското знаме облечени в народни носии на Парад на нациите и Церемония по откриването. Срещнаха се с няколко хиляди талантливи участници от повече от 60 страни, които представят своя талант в различни изкуства.

И добрите новини не закъсняха! Талантливата Димитрина се пребори с огромна конкуренция и спечели 3 медала за своите 4 конкурсни номинации!

Димитрина участва в 4 конкурсни номинации в направление Вокал. В нейната възрастова категория се бориха повече от 200 изпълнения. А равносметката е впечатляваща:

- Сребърен медал в номинация Contemporary;

- Сребърен медал в номинация World Music ;

- Бронзов медал в номинация Pop Music ;

- Лична покана за разговор с продуцент от журито, който й предвеща обещаващо бъдеще - каза, че е впечатлен от нея, че тя може да пробие в световния шоубизнес и да постигне големи успехи, а той има желание да напише авторска песен за нея.

Всички професионални ангажименти в програмата на Шампионата бяха съчетани и с туристическа обиколка на Лос Анджелис. Диди и сестра й Весела се разходиха по Алеята на славата, снимаха се с известния надпис Hollywood, насладиха се на плажовете и кея Санта Моника, посетиха Аквариума и други знакови места за региона.

Благодарим на семейството на Димитрина за доверието и съвместната работа, на Община Добрич за подкрепата, както и на вокалния педагог на Димитрина - Елена Карабельова от Студио Сарандев.

Надяваме се, че ще продължим заедно напред към реализиране на пълния потенциал на това безкрайно талантливо момиче и ще имаме още много поводи за гордост!

Щастливи сме и веднага ни идва да кажем девиза ни - В "Нови звезди" децата стават звезди!

Ако и Вие желаете да сбъднете мечтите си - заповядайте в нашето голямо семейство!

Новината вижте тук:

https://www.facebook.com/NoviZvezdi/posts/2858427547560761?comment_id=2863028497100666&notif_id=1563818135792643&notif_t=feed_comment&ref=notif

 
Официално посещение в Беларус
Новини

17 юли 2019

Директорът на Арт компания "Нови звезди" Георгина Георгиева беше поканена на официално посещение в Беларус по време на мащабния международен фестивал "Славянски базар".

По време на Фестивала се проведе кръгла маса на директорите на фестивали. Георгина Георгиева беше официално поканена да представи международните фестивали, организирани от Арт компания "Нови звезди".

Като официален гост тя беше гост на концертите във фестивалната програма, както и на специална екскурзия, организирана специално за директорите.

Визитата беше начало на едно ново и много ценно партньорство. Очаквайте повече информация.

 
Гран При в Македония
Новини

На международен фестивал "Art in experience" в Охрид нашето момиче Елизабет Захариева спечели голямата награда - ГРАН ПРИ на фестивала!

Освен това получи два златни медала - в направление естраден вокал и в направление фолклор. Ден преди награждаването се проведе и конкурса "Принц и Принцеса а фестивала", където Елизабет също поучи гран при като победител в групата. На гала концерта българското момиче изпя "Адажио" и получи аплодисментите на публиката за пореден път, след като журито беше дало своята най-висока оценка. Тя получи оценка 98,4 от 100 възможни от 11 членно жури от 7 държави. Освен медали, купа и диплома, Елизабет получи и луксозен комплект охридски перли на стойност 500 евро. Браво на Елизабет. Трудът се възнаграждава винаги и ние се гордеем с нея.

Поздравления за Елизабет и нейното семейство!

Албум със снимки от победата вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2832851923451657

 
Успехи в Италия
Новини

 

Елизабет Захариева спечели две първи и две втори награди от различните си конкурсни участия от Международния фестивал "Creativita senza frontiere", който се проведе в Италия.

 
Prince & Princess of the World 2019
Новини

 

17-24 юни 2019

 

Проведе се 8мия Международен фестивал World festival for beauty, talents & fashion "Prince & Princess of the World". Домакин на събитието беше курортен комплекс "Албена" - хотел "Парадайс Блу". Участие взеха 11 държави от 4 континента.

Албум с награждаването вижте тук.

 

 
ПРИНЦ И ПРИНЦЕСА НА БЪЛГАРИЯ 2019
Новини

1-4 юни 2019

Проведе се седмия Национален детски фестивал "Принц и Принцеса на България".

Организатор и собственик е Арт компания "Нови звезди". Домакин на събитието по традиция беше курортен комплекс "Албена".

Участниците получиха специални покани след като спечелиха призови награди в регионалните конкурси в своите градове.

 

Албум от началото на Фестивала вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2733512553385595

Албум с фотосесия вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2747961158607401

Албум от Финала - народни носии вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2749366518466865

Албум от Финала - втори тур вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2749927211744129

Албум от Финала - официални тоалети вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2752586484811535

Албум от Награждаването вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2746357925434391

Албум с участниците вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2719115704825280

 

 
Принц и Принцеса на Перник 2019
Новини

18 май 2019

За първи път се организира конкурсът "Принц и Принцеса на Перник" 2019.

Снимки от събитието вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2701243929945791

 
Принц и Принцеса на В.Търново 2019
Новини

13 май 2019

За втори път се проведе регионалният конкурс "Принц и Принцеса на Велико Търново" 2019.

Албум със снимки от събитието вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2689245714478946

Албум с участниците вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2674481969288654

 
Принц и Принцеса на Белово 2019
Новини

10 май 2019

За втора поредна година се проведе конкурсът "Принц и Принцеса на Белово" 2019.

Организатор на събитието и собственик на националната верига конкурси е Арт компания "Нови звезди".

Албум със снимки от събитието вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2682092091860975

Албум с участниците вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2661507963919388

 
Победа в Чехия!
Новини

1-6 май 2019

Николета Филипова представи България на Международния фестивал "Miss & Mister Interbrilliant Worlld" 2019, който се проведе в градовете Прага и Подебради, а част от програмата беше и посещение във Виена.

Конкурсът включваше разнообразни събития - няколко конкурсни дефилета с различни костюми, шоу на талантите, фотосесия, разходка с кораб.

Беше предвидена и среща с кмета на Подебради. Това е едно изключително китно и красиво градче недалеко от Прага. Минерални извори, безброй чешми, от които хората пият малко неприятната на вкус , но много полезна за сърдечната дейност вода. Завод за стъкло и кристал, старинен замък в центъра на града и красив площад. Хората пият кафе в многобройните заведения и времето не бърза. Ето в такъв град се проведе фестивала, а след срещата с Кмета нашата участничка Николета и майка и Кремена бяха облечени в български народни носии. Делегацията, ръководена от директора на Арт компания "Нови звезди" Георгина Георгиева разказа за прекрасната ни Родина и подариха на кметството специални български сувенири.

Проведе се красиво Финално шоу и Церемония по награждаването. Николета Филипова спечели общо 3 корони, 8 дипломи и покани и голямата награда Гран при!
А майка и Кремена Филипова - корона и диплома.

Поздравления за успехите на цялото семейство!

Албум от среща с Кмета вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2662702420466609

Албум от награждаването вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2667269676676550

 
Принц и Принцеса на Пловдив 2019
Новини

24 април 2019

За седма поредна година се проведе регионалния конкурс "Принц и Принцеса на Пловдив".

Домакин на събитието по традиция беше Военен клуб Пловдив.

Албум със снимки от събитието вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2648867998516718

 
Принц и Принцеса на Дупница 2019
Новини

22 април 2019

За 8ма поредна година се проведе регионалният конкурс "Принц и Принцеса на Дупница" 2019 като част от националната верига.

Събитието се проведе в Общински драматичен театър "Невена Коканова".

Албум със снимки от събитието вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2640758165994368

Албум с участниците вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2624000971003421

 
Кастинг в Дупница 2019
Новини

За осма поредна година в град Дупница ще се проведе регионалния конкурс "Принц и Принцеса на Дупница" 2019 като част от националната верига.

Конкурсът ще се проведе на 22 април 2019 г в Общински драматичен театър "Невена Коканова" от 18 часа.

Заповядайте да подкрепите участниците - входът е безплатен.

А сега ги подкрепете и за наградата на публиката - гласувайте на фейсбук страницата на Арт компания "Нови звезди" :

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2624000971003421

Очакваме Ви!

 
Принц и Принцеса на София 2019
Новини

27 март 2019 г.

За седма поредна година в Народно читалище "Св. Св. Кирил и Методий 1924" се проведе регионалният конкурс "Принц и Принцеса на София" 2019.

Той се организира от Арт компания "Нови звезди" и е част от национална верига "Принц и принцеса на България".

Децата се представиха в три тура - в спортно елегантен стил и брандирани тениски на фестивала, с таланти и официални вечерни облекла.

Всички участници получиха награди - ленти, корони, подаръци и покана за участие на националния финал, който ще се проведе от 1 до 4 юни 2019 г в Албена.

Членове да детското звездно жури бяха Виктория Янева и Михаела Стоянова.

Наградата супер гран при спечелиха Елица Узунова на 8 г., Деница-Ивана Камбурова на 9 г. и Борис Димчев на 5 години.

Снимки - Александра Петрова

Фотоалбум от събитието вижте на фейсбук страницата ни тук - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2582258865177632

 


Страница 1 от 15