logotype
logotype
Новини
Аз съм Българче!
Новини

За осма поредна година на 1 март 2023 пред Националната библиотека се проведе патриотичното събитие "Аз съм българче". То се организира от НЧ"Св. Св. Кирил и Методий 1924", Националната библиотека "Св. Св. Кирил и методий" и Арт компания "Нови звезди".

И тази година 200 деца изпяха заедно "Питат ли ме де е зората". Повечето деца бяха облечени н национални носии. Всички развяха български трибагреници и изписаха с букви "АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ".

Събитието беше отразено от Бтв новините, като ни включиха и директно на обяд, а във вечерните емисии отразиха повече от събитието.

Правото да открие програмата и честта да рецитира "Аз съм българче" бе дадена на Момчил Узунов на 6 години. Облечен в национална носия, дадена му от детска градина 72, малкото момченце вложи сърце и рецитира като истински професионалист. Благодарим и на неговата сестра Елица Узунова, на Деница-Ивана Камбурова и на Никол Атанасова, които изпълниха български патриотични песни. Водещ беше Петя Данданова.

Благодарим на - Национално средно училище "София" и неговия зам директор Теодора Апостолова.Те идват с няколко класа от първата година на събитието. За поредна година бяха и ФГ "Житената питка" при СГХСТ с ръководител и солист Георгия Райкова и зам директор Боряна Райкова.

За първа година бяха децата от - Децата от 139 ИОУ „Захари Круша“ с ръководители Дора Стоименова и Анелия Кочева и много им благодарим за това. Тук бяха и децата от 17 СУ „Дамян Груев“ - Красна поляна.

Празникът беше посветен на 3 март - Национален празник на България.

Имаме прекрасни деца и сме горди с тях!

Продължаваме делото - то е в сигурни ръце!

Вижте повече снимки в галерията тук - https://www.onchkirilimetodii1924.com/index.php/novini/55-az-sum-bulgarche

Снимки - Антон Марков

Продължение...
 
8мо Патриотично събитие "Аз съм Българче"
Новини

Вече осем години на Първи март пред Националната библиотека се събират 200 деца и пеят "Питат ли ме де е зората".

Събитието започва с "Аз съм българче", а децата пеят, рецитират и танцуват произведения на патриотична тематика.

Каним Ви и тази година  - на 1 март 2023 г от 12 ч пред Националната библиотека "Св. Св. Кирил и Методий". Да развеем трибагреници и да се почувстваме повече българи от всякога.

Ако желаете да вземете участие - обадете ни се на тел. 0877 704 405 или ни пишете на Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. .

Посвещаваме събитието на Националния празник - 3 март! Организатори са Арт компания "Нови звезди" и НЧ "Св. Св. Кирил и Методий 1924"- София със съдействието на Националната библиотека "Св. Св. Кирил и Методий 1924".

Очакваме Ви!

 
Победа в Рига!
Новини

Големи успехи за България в международния фестивал за млади певци „Riga Symphony“ 2022'


В края на декември в Рига, Латвия традиционно се проведе международният фестивал за млади певци „Riga Symphony” 2022. Участие взеха повече от 150 участници от 15 държави.
Арт компания „Нови звезди“ е официален представител за България на престижното събитие от 2013 година. Българските делегации винаги са се отличавали с талант, присъствие, артистичност и задружност. Тази година също спазихме традициите и нашите участници бяха забелязани и високо оценени.
България беше достойно представена от: Калина Десподска на 16 години от Велинград, Никол Иванова на 15 години и Никол Атанасова на 11 години от София, Лора Куруджиева на 15 години и Стивани Джунова на 12 години от Панагюрище, Марина Иванова на 7 години от София, Крум Крумов на 14 години и Кристина Йософовска на 12 години от Петрич. Заедно с нашите участници отпътуваха и техните родители, както и Таня Точева – вокален педагог на участниците от Петрич. Ръководител на делегацията беше Петя Данданова, президент на Арт компания „Нови звезди“. Петя Данданова и Таня Точева бяха поканени и като членове на международното жури.

Повече информация прочетете в статията.

Продължение...
 
Юбилей на Арт компания "Нови звезди"
Новини

Скъпи приятели!

В началото на 2022 година Арт компания "Нови звезди" отбеляза своя 10ти юбилеен рожден ден!

Заради ситуацията, свързана с Ковид 19, не искахме да рискуваме здравето на нашите принцове и принцеси и техните родители.

Но сега искаме да поканим ВСИЧКИ ВАС на празничен, тържествен рожден ден!

Всички, които са се докоснали до Арт компания "Нови звезди" - и първите ни, пораснали звезди, които вече имат свои деца, и нашите малки принцове и принцеси от последните години - елате да отпразуваме заедно този прекрасен юбилей!

Нашите момчета и момичета ще преминат отново по червения килим и ще споделим незабравимите спомени от изминалите години. Събитието ще се проведе в рамките на 9тия Международен фестивал "Stars of the World - Alexandra Princess Angel" 2022 от 24 до 29 август 2022 г в курортен комплекс "Албена".

За повече информация не се колебайте да звъните на тел. 0877 704 405, да пишете на Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. или на лично съобщение на страницата ни.

Очакваме ви!

 
9ти Фестивал STARS OF THE WORLD
Новини

 

Добре дошли на 9тото издание на Международния фестивал

"STARS OF THE WORLD - ALEXANDRA PRINCESS ANGEL" 2022.

Датите са от 24 до 29 август 2022 г., а мястото - курортен комплекс "Албена".

Програмата е богата и интересна - конкурсни номинации Вокал, Хореография, Инструменталисти, Модели, Принц и Принцеса на Фестивала, а също Вечер на приятелството, Парад на звездите, посрещане на Нептун от морето, Гала Концерт, Церемония на награждаването.

Тази година в рамките на Фестивала ще отбележим и 10-годишния юбилей на Арт компания "Нови звезди"!

Повече информация, указания и анкетни карти за участие ще намерите на уебсайта на фестивала - www.stars-world-festival.com

Следете информация и на фейсбук страницата на Фестивала - www.facebook.com/StarsWorldFestival

Всички са поканени!

Забележка: За всички желаещи ще има отделен онлайн конкурс.

 
Кръстопът на музите 2021
Новини

НОВИНА!

Скъпи приятели,

Във връзка със специфичните условия в страната ни и света, свързани с пандемията на Ковид 19, организаторите обявяват промени в указанието и провеждането на фестивала „Кръстопът на музите" 2021.

Конкурсът ще се проведе на два етапа :

- онлайн конкурс – с дати – 15 септември – 31 октомври 2021 г

- присъстевн конкурс – декември 2021 г.

Фестивалът се провежда под патронажа на Министерството на културата.

Организатори на събитието са НЧ "Св. Св. Кирил и Методий  1924" и Арт компания "Нови звезди".

Очакваме Ви!

 
Фестивал на живо!
Новини

Скъпи приятели !

Очакваме Ви на Международния Фестивал "STARS OF THE WORLD - ALEXANDRA PRINCESS ANGEL" 2021!

Фестивалът ще се проведе на живо от 25 до 30 август 2021 г. в курортен комплекс "Албена" на българското черноморие

За повече информация можете да се свържете с нас на имейл  Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , фейсбук страница www.facebook.com/StarsWorldFestival или телефон +359 877 704 405.

Очакваме Ви! Заедно ще докажем, че съществуваме и продължаваме да творим!

 
Важна информация
Новини

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ!

 

Скъпи приятели,

ДНЕС (4 юни) ТРЯБВАШЕ ДА ОТКРИВАМЕ ОСМИЯ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ПРИНЦ И ПРИНЦЕСА НА БЪЛГАРИЯ В КУРОРТА АЛБЕНА. ТОВА НИ ЛИПСВА МНОГО...

 

Последните няколко месеца са изпитание за всички, включително и за Арт компания „Нови звезди“. Наложените мерки не само ни карат да страдаме безкрайно, че не можем да се срещаме с Вас на събитията в цяла България, а и поставят под въпрос оцеляването на нашата компания и всички останали, работещи с децата на България.

 

Надяваме се да сте здрави, спокойни и скоро да се присъедините към нас и да подкрепите възвръщането на развитието на децата и младите хора, което е мисия на Арт компания „Нови звезди“ вече 8 години.

 

Разбира се, спазваме всички законови и морални изисквания и съобразно тях изменихме утвърдения си ежегоден график. Представяме Ви най-новата информация за нашата програма:

 

1. Бяха отменени всички регионални кастинги и конкурси през месеците март, април и май. При възможност в следващите месеци ще бъдат организирани в някои градове, за което ще Ви информираме своевременно.

 

2. Днес трябваше да започне Осмият Национален фестивал „Принц и Принцеса на България“. Тъй като няма възможност да се проведе, ще поканим всички принцове и принцеси, които имат желание да се включат и да се срещнат на морския бряг от 25 до 30 август 2020 г. в курортен комплекс „Албена“. В рамките на Фестивала „Stars of the World” ще бъдат включени всички предвидени събития за „Принц и Принцеса на България“ , а и още други изненади ????

 

3. Деветото издание на Международния фестивал – World festival for beauty, talents & fashion „Prince & Princess of the World” се отложи и има нови дати – 3 – 10 септември 2020 в курортен комплекс „Албена“. За първи път в света на този тип фестивали ще организираме и ОНЛАЙН фестивал за всички, които искат да участват, но може да бъдат затруднени да присъстват лично. Разбира се, каним ви да участвате и виртуално, и реално. Срок за записване за онлайн фестивала – 30 юни 2020 г.

 

4. Международният фестивал „Stars of the World”, подкрепящ постоянната ни кампания против насилието над деца и носещ подзаглавие „Alexandra Princess Angel” ще се проведе на предвидените дати 25 – 30 Август 2020 в к.к. „Албена“. Също в унисон с времето и условията ще проведем и първа част – ОНЛАЙН фестивал. За поредна година можете да се обърнете към нас за оригинални инструментали за направлението „С песните на Филип Киркоров“, а за първи път участниците в Онлайн изданието в същото направление ще бъдат оценявани ЛИЧНО от певеца! Можете да се запишете до 30 юни 2020 г.

 

5. От 9 до 11 октомври 2020 г. ще се проведе Международният фестивал "Кръстопът на музите" /съорганизатор - НЧ "Св. Св. Кирил и Методий 1924"/. За първи път в рамките на Фестивала ще се проведе номинация "С песните на Стефан Диомов"!

 

6. Продължават нашите международни покани за Фестивали, на които сме официални представители и партньори. Следим ситуацията и се надяваме скоро българските делегации да имат възможност отново да прославят страната ни!

 

7. Предстои мащабно обновяване на базата данни, затова каним всички наши настоящи звезди да потвърдят своето желание да са част от Арт компания „Нови звезди“ и да организираме актуализирането на профилите им, заснемане на актуални фотосесии и представянето им пред нашите партньори за бъдещи проекти.

 

8. Обявяваме КАСТИНГ за нови лица! Момичета и момчета – малки и големи – заповядайте в голямото семейство на Арт компания „Нови звезди“! На одобрените да станат наши лица ще предоставим разнообразни възможности за развитие, свързани с участия в кастинги, фотосесии, реклами, видеоклипове, модни ревюта, фестивали, конкурси и всякакви събития в направления таланти и мода, в България и чужбина!

 

Щастливи сме, че вече девета година сме важна част от живота на нашите деца и техните семейства! Гордеем се, че ни се доверявате и дълги години работим съвместно за изграждането и възпитанието на децата, а част от нашите първи звезди вече са абитуриенти и поемат своя път в живота!

 

Очакваме Ви!

 

Пишете ни на Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , звънете на 0877 41 00 73 и изобщо – не се колебайте да се обръщате към нас!

 
Покана за Коледен Бал
Новини

СКЪПИ ПРИНЦЕСИ И ПРИНЦОВЕ !

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ!

Отново наближава Коледа – времето да сме по-добри, да се обичаме повече, да мечтаем, да даряваме надежда и светлина, да погледнем назад и да си направим равносметка на изминалата прекрасна 2019 година, а също така да си пожелаем още по-прекрасна 2020 година!

Арт компания „Нови звезди“ с удоволствие Ви кани на

8мия  Традиционен Благотворителен

КОЛЕДЕН БАЛ НА ПРИНЦОВЕТЕ И ПРИНЦЕСИТЕ!

Заповядайте  на 21 декември 2019 г. /събота/ от 12:00 часа в  Бална зала „МОНТЕСИТО“ – София /бул. „Цариградско шосе“ 357/ .

В  луксозната обстановка на Бална зала МОНТЕСИТО ще се насладите на един истински шоу-спектакъл с участието на малки и големи звезди.

Програмата на Бала както винаги ще е интересна и пълна с изненади. Ще номинираме и дадем награди на най-успелите през годината. Ще се насладите на техните таланти и успехи.

* Коледният бал е завършекът на една отлична година за Арт компания „Нови звезди“. Ще отчетем УСПЕХИТЕ НА ДЕЦАТА през 2019 година и ще Ви представим календара със събития за 2020 г.

* Ще представим номинираните за ЗВЕЗДА НА ГОДИНАТА!

* Ще представим КЛУБ „НОВИ ЗВЕЗДИ“!

* В програмата ще участват ДЕЦАТА – ТАЛАНТИ на Арт компания „Нови звезди“, както и специални гости;

* Възпитаниците на Школата за красота и етикет ще участват в МОДНИ ДЕФИЛЕТА, представящи колекции Есен-Зима 2019/20 на водещи марки и собствени изработки;

* Ще има представяне по червения килим  на всички ПРИНЦОВЕ И ПРИНЦЕСИ, облечени в официални тоалети, със завоюваните корони и ленти.

* Ще бъде представен НОВИЯТ КАЛЕНДАР за 2020 година. Годишният календар на „Нови звезди“ подкрепя Кампанията против насилието над деца „Александра – Принцесата Ангел“. Той ще може да бъде закупен благотворително. За включването на Вашето дете в календара вижте допълнителната информация.

* ПОДАРЪЦИ ще има за всички от сърце – и за децата, и за възрастните!

* Ще има Благотворителна празнична ТОМБОЛА, както и много изненади!

* Специални гости на събитието ще бъдат известни личности, журналисти, кметове на общини и други партньори на Арт компания „Нови звезди“.

* ДРЕСКОД НА СЪБИТИЕТО: официални тоалети за всички. Принцовете и принцесите да си носят спечелените  корони, ленти, купи, медали.

* Кувертите за гости и участници включват настаняване и специално меню /салата, основно ястие с гарнитура, празнична торта, напитка/;

* Участието на Коледния бал на принцовете и принцесите е само с предварително записване. Местата са ограничени. Моля потвърдете в срок до 5 декември 2019 г  на телефона или електронната поща.

o електронна поща Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

o телефон 0877 41 00 73

o фейсбук страница www.facebook.com/NoviZvezdi

o уебсайт  www.novi-zvezdi.com

 

Пишете ни! Звънете!

Нека заедно с Вас да направим един истински празник за децата ни в навечерието на Новата 2020 година !

С уважениe!

Арт компания „Нови звезди“

 

 
Гран При в Молдова!
Новини

 

21 октомври 2019

Гран При на Фестивала за Елизабет Захариева в Молдова!

 
Кръстопът на музите 2019
Новини

 

21 октомври 2019

Проведе се 15тия Международен фестивал "Кръстопът на музите" 2019.

 
Кръстопът на музите 2019
Новини

Скъпи приятели,

Международният фестивал "Кръстопът на музите" ще се проведе от 18 до 20 октомври 2019 г.

Гордеем се, че това е 15 то юбилейно издание и Ви очакваме !

Повече информация, указание и анкетна карта можете да намерите на официалния уебсайт на Фестивала - www.krastopatnamuzite.com

За всякакви въпроси можете да звъните на 0877 41 00 73 или да пишете на Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

 

 
Школа 2019!
Новини

Каним Ви на Школа!

Организира се от Арт компания "Нови звезди" и отваря врати за осма поредна година.

Провежда се всяка събота от 12.00 часа. София, зона Б5, ул. "Партений Нишавски"2А етаж 2. / зад МОЛ София/. В програмата е включено хореография, сценично присъствие, дефиле, мода, фотосесия, видеоклипове, етикет на хранене, актьорско майсторство. Включени са и двете основни направления - патриотично възпитание "Аз обичам България" и борбата против насилието на деца.

Ние работим за цялостното възпитание на децата и сме много щастливи, когато видим как нашите деца са умни, интелигентни, възпитани и умеят да се държат достойно както на сцена, така и в обществото като цяло.

Първите ни деца вече са студенти и проспериращи хора.

Моля, напишете какво е за Вас Школата и как Ви е оказала влияние. До 1 октомври може да участвате в игра във фейсбук страницата ни и да спечелите безплатно участие в занятията на Школата.

И ако имате въпроси - пишете или звънете.

Арт компания "Нови звезди " Ви очаква !

 

 
Победи в Холивуд!
Новини

11-21 юли 2019

Победа по холивудски! Българската красота и талант завладяха Холивуд!

Димитрина Германова представи България на Световния шампионат на сценичните изкуства - WCOPA 2019. Арт компания Нови звезди вече трета поредна година е избрана да бъде официален представител на Шампионата за България.

Димитрина е на 15 години от град Добрич и получи покана за престижното събитие като спечели Гран При на 14тия Международен фестивал "Кръстопът на музите".

Тя прекара няколко месеца в усилена подготовка и отлетя за сърцето на шоубизнеса заедно със своята по-голяма сестра Весела. Двете момичета гордо развяха българското знаме облечени в народни носии на Парад на нациите и Церемония по откриването. Срещнаха се с няколко хиляди талантливи участници от повече от 60 страни, които представят своя талант в различни изкуства.

И добрите новини не закъсняха! Талантливата Димитрина се пребори с огромна конкуренция и спечели 3 медала за своите 4 конкурсни номинации!

Димитрина участва в 4 конкурсни номинации в направление Вокал. В нейната възрастова категория се бориха повече от 200 изпълнения. А равносметката е впечатляваща:

- Сребърен медал в номинация Contemporary;

- Сребърен медал в номинация World Music ;

- Бронзов медал в номинация Pop Music ;

- Лична покана за разговор с продуцент от журито, който й предвеща обещаващо бъдеще - каза, че е впечатлен от нея, че тя може да пробие в световния шоубизнес и да постигне големи успехи, а той има желание да напише авторска песен за нея.

Всички професионални ангажименти в програмата на Шампионата бяха съчетани и с туристическа обиколка на Лос Анджелис. Диди и сестра й Весела се разходиха по Алеята на славата, снимаха се с известния надпис Hollywood, насладиха се на плажовете и кея Санта Моника, посетиха Аквариума и други знакови места за региона.

Благодарим на семейството на Димитрина за доверието и съвместната работа, на Община Добрич за подкрепата, както и на вокалния педагог на Димитрина - Елена Карабельова от Студио Сарандев.

Надяваме се, че ще продължим заедно напред към реализиране на пълния потенциал на това безкрайно талантливо момиче и ще имаме още много поводи за гордост!

Щастливи сме и веднага ни идва да кажем девиза ни - В "Нови звезди" децата стават звезди!

Ако и Вие желаете да сбъднете мечтите си - заповядайте в нашето голямо семейство!

Новината вижте тук:

https://www.facebook.com/NoviZvezdi/posts/2858427547560761?comment_id=2863028497100666&notif_id=1563818135792643&notif_t=feed_comment&ref=notif

 
Официално посещение в Беларус
Новини

17 юли 2019

Директорът на Арт компания "Нови звезди" Георгина Георгиева беше поканена на официално посещение в Беларус по време на мащабния международен фестивал "Славянски базар".

По време на Фестивала се проведе кръгла маса на директорите на фестивали. Георгина Георгиева беше официално поканена да представи международните фестивали, организирани от Арт компания "Нови звезди".

Като официален гост тя беше гост на концертите във фестивалната програма, както и на специална екскурзия, организирана специално за директорите.

Визитата беше начало на едно ново и много ценно партньорство. Очаквайте повече информация.

 
Гран При в Македония
Новини

На международен фестивал "Art in experience" в Охрид нашето момиче Елизабет Захариева спечели голямата награда - ГРАН ПРИ на фестивала!

Освен това получи два златни медала - в направление естраден вокал и в направление фолклор. Ден преди награждаването се проведе и конкурса "Принц и Принцеса а фестивала", където Елизабет също поучи гран при като победител в групата. На гала концерта българското момиче изпя "Адажио" и получи аплодисментите на публиката за пореден път, след като журито беше дало своята най-висока оценка. Тя получи оценка 98,4 от 100 възможни от 11 членно жури от 7 държави. Освен медали, купа и диплома, Елизабет получи и луксозен комплект охридски перли на стойност 500 евро. Браво на Елизабет. Трудът се възнаграждава винаги и ние се гордеем с нея.

Поздравления за Елизабет и нейното семейство!

Албум със снимки от победата вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2832851923451657

 
Успехи в Италия
Новини

 

Елизабет Захариева спечели две първи и две втори награди от различните си конкурсни участия от Международния фестивал "Creativita senza frontiere", който се проведе в Италия.

 
Prince & Princess of the World 2019
Новини

 

17-24 юни 2019

 

Проведе се 8мия Международен фестивал World festival for beauty, talents & fashion "Prince & Princess of the World". Домакин на събитието беше курортен комплекс "Албена" - хотел "Парадайс Блу". Участие взеха 11 държави от 4 континента.

Албум с награждаването вижте тук.

 

 
ПРИНЦ И ПРИНЦЕСА НА БЪЛГАРИЯ 2019
Новини

1-4 юни 2019

Проведе се седмия Национален детски фестивал "Принц и Принцеса на България".

Организатор и собственик е Арт компания "Нови звезди". Домакин на събитието по традиция беше курортен комплекс "Албена".

Участниците получиха специални покани след като спечелиха призови награди в регионалните конкурси в своите градове.

 

Албум от началото на Фестивала вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2733512553385595

Албум с фотосесия вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2747961158607401

Албум от Финала - народни носии вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2749366518466865

Албум от Финала - втори тур вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2749927211744129

Албум от Финала - официални тоалети вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2752586484811535

Албум от Награждаването вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2746357925434391

Албум с участниците вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2719115704825280

 

 
Принц и Принцеса на Перник 2019
Новини

18 май 2019

За първи път се организира конкурсът "Принц и Принцеса на Перник" 2019.

Снимки от събитието вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2701243929945791

 


Страница 1 от 15