logotype
logotype
Победа в Чехия!
Новини

1-6 май 2019

Николета Филипова представи България на Международния фестивал "Miss & Mister Interbrilliant Worlld" 2019, който се проведе в градовете Прага и Подебради, а част от програмата беше и посещение във Виена.

Конкурсът включваше разнообразни събития - няколко конкурсни дефилета с различни костюми, шоу на талантите, фотосесия, разходка с кораб.

Беше предвидена и среща с кмета на Подебради. Това е едно изключително китно и красиво градче недалеко от Прага. Минерални извори, безброй чешми, от които хората пият малко неприятната на вкус , но много полезна за сърдечната дейност вода. Завод за стъкло и кристал, старинен замък в центъра на града и красив площад. Хората пият кафе в многобройните заведения и времето не бърза. Ето в такъв град се проведе фестивала, а след срещата с Кмета нашата участничка Николета и майка и Кремена бяха облечени в български народни носии. Делегацията, ръководена от директора на Арт компания "Нови звезди" Георгина Георгиева разказа за прекрасната ни Родина и подариха на кметството специални български сувенири.

Проведе се красиво Финално шоу и Церемония по награждаването. Николета Филипова спечели общо 3 корони, 8 дипломи и покани и голямата награда Гран при!
А майка и Кремена Филипова - корона и диплома.

Поздравления за успехите на цялото семейство!

Албум от среща с Кмета вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2662702420466609

Албум от награждаването вижте тук:

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2667269676676550