logotype
logotype
Коледен бал на принцовете и принцесите 2018
Новини

23 декември 2018 г.

Арт компания „Нови звезди“ организира за седми пореден път Коледния бал на Принцовете и Принцесите. В столичния комплекс „Монтесито“ се събраха над 130 деца и техните родители и близки.

Балът започна с традиционният Парад на всички участници в техните бални официални тоалети по червения килим. Всеки участник беше представен със своите успехи и постижения през 2018 година.

За голямото семейство на Арт компания „Нови звезди“ изтичащата 2018 година е изключително богата на събития и успехи. Организаторите предоставиха кратка статистика:

- През 2018 година в събитията на Арт компания „Нови звезди“ са се включили над 1000 деца от цяла България. Те са участвали в: Регионални конкурси в 15 български града; Национален конкурс „Принц и Принцеса на България“ с мото „Моя страна, моя България“; Международния фестивал “Prince & Princess of the World”; Международния форум за таланти“Stars of the World”. Компанията за втора поредна година е съорганизатор на Международния фестивал „Кръстопът на музите“ ;

- Деца на Арт компания „Нови звезди“ представиха България на международни фестивали и конкурси в Беларус, Израел, България, Турция, Латвия,Филипините, Естония - Швеция а също и на Седмица на висшата мода „Mercedes Benz Fashion Week” в Москва, Русия;

- Провежда се постоянна Школа за красота и етикет с програма за цялостно възпитание на децата. В рамките на програмата се организират и срещи с известни успели личности „Искам да стана звезда като…“

На бала бяха представени най-талантливите и изтъкнати деца на компанията – Весела Порчева, Деси Бешкова, Елизабет Захариева,Теодора Стоянова, Стефани Славчева, Доника Баракова, Маргарита Крумавоа, Марина Бадева, Даниел Кунов, Елица Узунова,Дария Цачева, Вероника Цанкова, Деница- Ивана Камбурова, Кристиана Чуклева, Николета Филипова, Елизабет-Амитис Абдулджалил.

Проведе се и едно по-различно ревю.Тоалетите бяха сътворени от дизайнерката Станислава Попова от найлонови торбички, хартия и други помощни материали. Те бяха представени от моделите на Арт компания „Нови звезди“, които се обучават в Уикенд Школата за красота и етикет.

Беше представен и годишният календар на „Нови звезди“. Тази година той се издава в подкрепа на проекта против насилието над деца „Александра – Принцесата Ангел“. Мотото е „Ние, децата от Арт компания „Нови звезди“ сме против насилието над деца!“ и календарът беше предложен за продажба благотворително.

Разигра се и благотворителна томбола в подкрепа на кампанията против насилие над деца, а също и за подкрепа на талантливи деца.

Обявиха се и награди за най-изявените деца на 2018 година. Големите звезди получиха Николета Филипова от Пловдив и Елизабет-Амитис Абдулджалил от София . Златна звезда на годината за талант получиха Деси Бешкова от Ловеч и Елизабет Захариева от Плевен. В различните направления звезда на годината получиха Стефани Славчева, Даниел Кунов, Дария Цачева, Елица Узунова, Марина Бадева, Весела Порчева, Виктория Янева, Кристиана Чуклева и Деница-Ивана Камбурова.

Организаторите благодариха и на родителите на всички деца за доверието и отличната съвместна дейност.

Балът завърши традиционно с изнасянето на вкусна и красива торта, а Елица Узунова изпя песента „Дано“ С много красота, настроение и песни се разделихме в края на 2018 година, за да посрещнем 2019 година с пожелания за още повече здраве, успехи и радост!

Весела Коледа, скъпи приятели, и щастлива Нова 2019 година!

Снимки Антон Марков

 

Още снимки вижте тук:

Албум - 1 част - https://www.facebook.com/pg/Photogroup-152186031625063/photos/?tab=album&album_id=1117217838455206&__tn__=-UK-R

Албум - 2 част - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2393576250712562&__tn__=-UC-R

Албум - Финал - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2384617051608482&__tn__=-UC-R