logotype
logotype
Холивуд очаква нашите звезди
Новини

ХОЛИВУД ОЧАКВА НАШИТЕ ЗВЕЗДИ!

Скъпи приятели,

Обръщаме се към Вас с една специална покана!

Арт компания „Нови звезди“ е първата организация в България, която беше проучена, одобрена и получи ексклузивен лиценз да избира и подготвя българските делегации за престижния Световния шампионат по изпълнителските изкуства в Холивуд, Лос Анджелис, САЩ  /WCOPA/.

Вече трета поредна година ни е гласувано доверие да изберем най-атрактивните участници, които ще представят България на тазгодишното 23то издание на Шампионата от 12 до 21 юли 2019 г. в Холивуд, Лос Анджелис, САЩ.

Направленията са много – вокал, хореография, модели, актьори, инструменталисти, циркови изкуства и др., а възрастови граници няма – важен е талантът и желанието за успех!

Повече информация вижте в статията тук.

 

Членове на журито са актьори, певци, продуценти, режисьори и други специалисти от областта на изкуствата и шоубизнеса. В програмата са включени тренировъчен лагер, семинари, мастеркласове, уъркшопове – ще имате шанса да се учите лично от най-добрите. Опитът и безценен, а освен шанса да се върнете със златен медал от Холивуд, може да получите лична среща с професионалист от вашата област, както и да се състезавате за стипендии за обучение в най-престижните институции като New York Film Academy, Консерваторията в Ню Йорк и много други.  Също така ще станете част от Международната асоциация „WorldStars”.

Освен да покажете таланта си, ще имате възможност да разгледате Холивуд и Лос Анджелис, да се разходите по Алеята на славата и Родео Драйв, да се снимате с известния надпис HOLLYWOOD, да посетите Dolby Theater, където се провеждат церемонии като раздаването на Оскарите, да разгледате най-известните филмови студиа (Universal, Warner Bros. и др.), най-модерните плажове (Санта Моника, Малибу), един от най-големите аквариуми, двойно по-големия и луксозен от Титаник кораб – Queen Mary, музея Гети  и много други – Холивуд предлага за всекиго по нещо.

Арт компания „Нови звезди“ Ви дава шанса да поемете по пътя към Холивуд, да бъдете забелязани и да предизвикате фурор в сърцето на шоубизнеса!

Обявяваме НАЦИОНАЛЕН КАСТИНГ за участие в Световния Шампионат WCOPA през 2019 година в направления ВОКАЛ, ХОРЕОГРАФИЯ, МОДЕЛИ, АКТЪОРСКО МАЙСТОРСТВО, ИНСТРУМЕНТАЛИСТИ, ЦИРКОВО ИЗКУСТВО, ОРИГИНАЛЕН ЖАНР.

Обръщаме се към Вас с покана да бъдете част от официалната българска делегация.

Заявките за участие в подбора можете да изпращате на имейл Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. , като трябва да съдържат:

- Три имена, възраст и рождена дата, град; контакти с участниците – телефон, имейл;

- Кратко представяне на кандидата – с  какво се занимава, къде (школа, ръководител), от колко време; какъв опит има досега – участия, фестивали, награди и др.;

- Изпратете ни материали – видео клипове, записи, снимки и др.

Одобрението се извършва от комисия от Арт компания „Нови звезди“ и от американска страна. Ако бъдете одобрени, ще се свържем с Вас и ще Ви предоставим подробна информация. Моля имайте предвид, че всички разходи за участие се покриват от самите участници. Възможно е също така да търсите подкрепа от спонсори. Организаторите осигуряват покана за американска виза. За кандидатстването е нужно време, така че побързайте !

Срок за кандидатстване – до 15 март, срок за потвърждение – до 1 aприл 2019 г.

За въпроси и запитвания на тел. 0877 41 00 73 или Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

Очакваме Ви!