logotype
logotype
Победи в Холивуд!
Новини

11-21 юли 2019

Победа по холивудски! Българската красота и талант завладяха Холивуд!

Димитрина Германова представи България на Световния шампионат на сценичните изкуства - WCOPA 2019. Арт компания Нови звезди вече трета поредна година е избрана да бъде официален представител на Шампионата за България.

Димитрина е на 15 години от град Добрич и получи покана за престижното събитие като спечели Гран При на 14тия Международен фестивал "Кръстопът на музите".

Тя прекара няколко месеца в усилена подготовка и отлетя за сърцето на шоубизнеса заедно със своята по-голяма сестра Весела. Двете момичета гордо развяха българското знаме облечени в народни носии на Парад на нациите и Церемония по откриването. Срещнаха се с няколко хиляди талантливи участници от повече от 60 страни, които представят своя талант в различни изкуства.

И добрите новини не закъсняха! Талантливата Димитрина се пребори с огромна конкуренция и спечели 3 медала за своите 4 конкурсни номинации!

Димитрина участва в 4 конкурсни номинации в направление Вокал. В нейната възрастова категория се бориха повече от 200 изпълнения. А равносметката е впечатляваща:

- Сребърен медал в номинация Contemporary;

- Сребърен медал в номинация World Music ;

- Бронзов медал в номинация Pop Music ;

- Лична покана за разговор с продуцент от журито, който й предвеща обещаващо бъдеще - каза, че е впечатлен от нея, че тя може да пробие в световния шоубизнес и да постигне големи успехи, а той има желание да напише авторска песен за нея.

Всички професионални ангажименти в програмата на Шампионата бяха съчетани и с туристическа обиколка на Лос Анджелис. Диди и сестра й Весела се разходиха по Алеята на славата, снимаха се с известния надпис Hollywood, насладиха се на плажовете и кея Санта Моника, посетиха Аквариума и други знакови места за региона.

Благодарим на семейството на Димитрина за доверието и съвместната работа, на Община Добрич за подкрепата, както и на вокалния педагог на Димитрина - Елена Карабельова от Студио Сарандев.

Надяваме се, че ще продължим заедно напред към реализиране на пълния потенциал на това безкрайно талантливо момиче и ще имаме още много поводи за гордост!

Щастливи сме и веднага ни идва да кажем девиза ни - В "Нови звезди" децата стават звезди!

Ако и Вие желаете да сбъднете мечтите си - заповядайте в нашето голямо семейство!

Новината вижте тук:

https://www.facebook.com/NoviZvezdi/posts/2858427547560761?comment_id=2863028497100666&notif_id=1563818135792643&notif_t=feed_comment&ref=notif