logotype
logotype
Принц и Принцеса на България
Национален конкурс 2016
Направления - Принц и Принцеса на България

Четвъртият Национален конкурс „Принц и Принцеса на България“ 2016  се организира от Арт компания „Нови звезди“ и се проведе в курортен комплекс „Албена“.

В него  участваха 60 момичета и момчета на възраст от 4 до 16 години. За поредна година на морския бряг се събраха деца от всички краища на страната ни – Асеновград, Варна, Дупница, Каспичан, Кюстендил, Ловеч, Пазарджик, Панагюрище, Петрич, Плевен, Пловдив, Самоков, Смядово, София, Хасково, Шумен и др.

За първи път имахме и специални гости. В конкурса участваха две деца с български произход и паспорти, които живеят в град Куманово, Македония. Участва и едно момиче от Украйна, което е потомка на български изселници от село Ботево. Те са избягали в средата на 19 век, спасявайки семействата си по време на турското робство. И до ден днешен в нейното семейство и в целия й град се пазят българските традиции и се говори на български език.

На фестивала взеха участие и 15 носители на титли и награди в качеството на Детско звездно жури.

Повече информация, снимки и видео вижте в статията.

Продължение...
 
Национален конкурс 2015
Направления - Принц и Принцеса на България

ТАЛАНТЛИВИ, УМНИ И КРАСИВИ  ДЕЦА СЕ СЪБРАХА НА БРЕГА НА МОРЕТO НА ТРЕТИЯ НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ „ПРИНЦ И ПРИНЦЕСА НА БЪЛГАРИЯ“

 

Третият Национален конкурс „Принц и Принцеса на България“ 2015  се организира от Арт компания „Нови звезди“ и се проведе в комплекс „Елените“.

В него  участваха момичета и момчета на възраст от 4 до 16 години. За поредна година на морския бряг се събраха деца от всички краища на страната ни. Те са победители и носители на специални награди от регионалните издания “Принц и Принцеса на България“ в различни градове. Надсловът, под който преминава  всяко събитие от веригата е „Моя страна, моя България“.

Всеки ден беше изпълнен със събития. Четирите дни на Националния фестивал "Принц и Принцеса на България" 2015  се оказаха много кратки за толкова емоции. Комплексът беше станал по-красив, по цветен, по-усмихнат от присъствието на децата.

Повече информация, снимки и видео вижте в статията.

 

Продължение...
 
Национален конкурс 2014
Направления - Принц и Принцеса на България

 

Гайда, тъпан  и … принцове и принцеси

Само преди няколко дни  в комплекс "Елените" се проведе Националния фестивал  "Принц и Принцеса на България" 2014. Той се организира от Арт компания "Нови звезди" и в него  участваха момичета и момчета на възраст от 3 до 16 години.

За поредна година на брега на морето  се събраха деца от всички краища на страната ни. Те са победители и носители на специални награди от регионалните издания. Надсловът под който преминава  всяко едно издание е „Моя страна, моя България“.

Всеки ден беше изпълнен със събития и емоции.

Четирите дни на Националния фестивал "Принц и Принцеса на България"  2014  се оказаха недостатъчни за толкова емоции. Комплексът беше станал по-красив, по цветен, по-усмихнат от присъствието на децата.

Повече информация, снимки и видео вижте в статията.

Продължение...
 
Национален конкурс 2013
Направления - Принц и Принцеса на България

В хотел „Рила“ в Боровец се проведе Националния конкурс „Принц и Принцеса на България“ 2013. Той премина под мотото „Моя страна, моя България“.

Конкурсът е за деца от 4 до 15 години. Той се организира от Арт компания „Нови звезди“ и е част от международната верига „Prince & Princess of the World“.

В националния конкурс участваха победители и носители на специални награди от регионални кастинги и конкурси в различни градове на страната. Те се представиха в три конкурсни вечери.

Повече информация, снимки и видео вижте в статията.

Продължение...