logotype
logotype
Новини
Кастинг в Дупница 2019
Новини

За осма поредна година в град Дупница ще се проведе регионалния конкурс "Принц и Принцеса на Дупница" 2019 като част от националната верига.

Конкурсът ще се проведе на 22 април 2019 г в Общински драматичен театър "Невена Коканова" от 18 часа.

Заповядайте да подкрепите участниците - входът е безплатен.

А сега ги подкрепете и за наградата на публиката - гласувайте на фейсбук страницата на Арт компания "Нови звезди" :

https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2624000971003421

Очакваме Ви!

 
Принц и Принцеса на София 2019
Новини

27 март 2019 г.

За седма поредна година в Народно читалище "Св. Св. Кирил и Методий 1924" се проведе регионалният конкурс "Принц и Принцеса на София" 2019.

Той се организира от Арт компания "Нови звезди" и е част от национална верига "Принц и принцеса на България".

Децата се представиха в три тура - в спортно елегантен стил и брандирани тениски на фестивала, с таланти и официални вечерни облекла.

Всички участници получиха награди - ленти, корони, подаръци и покана за участие на националния финал, който ще се проведе от 1 до 4 юни 2019 г в Албена.

Членове да детското звездно жури бяха Виктория Янева и Михаела Стоянова.

Наградата супер гран при спечелиха Елица Узунова на 8 г., Деница-Ивана Камбурова на 9 г. и Борис Димчев на 5 години.

Снимки - Александра Петрова

Фотоалбум от събитието вижте на фейсбук страницата ни тук - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2582258865177632

 
Prince & Princess of the World 2019
Новини

За 8ма поредна година предстои Международния фестивал World festival for beauty, talents & fashion "PRINCE & PRINCESS OF THE WORLD".

Тази година събтието ще се проведе от 17 до 24 юни 2019 г.

По традиция вземат участие деца и младежи от повече от 15 държави от 4 континента.

За втора поредна година домакин е новият 5* хотел "Парадайс Блу" в курортен комплекс "Албена".

Собственик и организатор е Арт компания "Нови звезди".

 
Кампания "Аз съм Българче"
Новини

1 март 2019 г

В навечерието на 3 март – Националния празник на България се проведе патриотичната кампания, наречена „АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ“.

На 1 март в 12 часa пред Националната библиотека „Св.Св.Кирил и Методий“ над 200 деца рецитираха заедно „Аз съм българче“ и изпяха „Питат ли ме де зората“. Те бяха облечени в народни носии и с българско знаме в ръка.

Кампанията се провежда за четвърта поредна година и организатори са Арт компания „Нови звезди“ и НЧ „Св. Св. Кирил и Методий 1924“, със съдействието на Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“. Събитието подкрепиха известни личности – популярни певци, журналисти и др. – Маргарита Хранова, Мими Иванова и Развигор Попов, Ники Кънчев, Етиен Леви, Хайгашод Агасян, Панайот Панайотов и др.

Специален гост на патриотичното събитие беше известната българска певица Ваня Костова, която заедно с Вокална група „Смехоранчета“ и своята внучка Ванеса Михайлова изпълниха съвсем нови авторски песни.

Повече информация вижте в статията тук.

Продължение...
 
Холивуд очаква нашите звезди
Новини

ХОЛИВУД ОЧАКВА НАШИТЕ ЗВЕЗДИ!

Скъпи приятели,

Обръщаме се към Вас с една специална покана!

Арт компания „Нови звезди“ е първата организация в България, която беше проучена, одобрена и получи ексклузивен лиценз да избира и подготвя българските делегации за престижния Световния шампионат по изпълнителските изкуства в Холивуд, Лос Анджелис, САЩ  /WCOPA/.

Вече трета поредна година ни е гласувано доверие да изберем най-атрактивните участници, които ще представят България на тазгодишното 23то издание на Шампионата от 12 до 21 юли 2019 г. в Холивуд, Лос Анджелис, САЩ.

Направленията са много – вокал, хореография, модели, актьори, инструменталисти, циркови изкуства и др., а възрастови граници няма – важен е талантът и желанието за успех!

Повече информация вижте в статията тук.

Продължение...
 
1 март - Аз съм българче
Новини

Каним всички да ни подкрепят !

За четвърта поредна година на Първи март в 12 часа ще се съберем пред Националната библиотека "Св.Св.Кирил и Методий", за да изпеем заедно "Питат ли ме де зората" и дружно да рецитираме "Аз съм българче" облечени в национални носии.

МИНАЛАТА ГОДИНА СЕ СЪБРАХА НАД 300 ДЕЦА...

Каним всички наши приятели - танцови и певчески колективи да подкрепят инициативата. Целта е е една - да докажем колко много обичаме тази прекрасна страна, наречена България.

Каним и всички наши членове на "Нови звезди" от цяла България.

Очакваме Ви ! Звънете и пишете !

 
Годишен календар за 2019
Новини

Представяме Ви годишния календар на Арт компания "Нови звезди".

И тази година децата подкрепиха инициативата против насилието над деца в памет на Александра - принцесата ангел.

По традиция календарът се превръща в лицето на "Нови звезди" и съпровожда всички събития на компанията.

Подаряваме го през цялата година на колеги, партньори, кметове и директори на международните конкурси и фестивали.

 
Нашата 2018
Новини

2018 година през погледа на Арт компания "Нови звезди"

 

 
Видео - Финал Коледен бал
Новини

Финал на Коледния бал на Принцовете и Принцесите 2018

Елица Узунова - "Светът е хубав, светът е чудесен"

 
Коледен бал на принцовете и принцесите 2018
Новини

23 декември 2018 г.

Арт компания „Нови звезди“ организира за седми пореден път Коледния бал на Принцовете и Принцесите. В столичния комплекс „Монтесито“ се събраха над 130 деца и техните родители и близки.

Балът започна с традиционният Парад на всички участници в техните бални официални тоалети по червения килим. Всеки участник беше представен със своите успехи и постижения през 2018 година.

За голямото семейство на Арт компания „Нови звезди“ изтичащата 2018 година е изключително богата на събития и успехи. Организаторите предоставиха кратка статистика:

- През 2018 година в събитията на Арт компания „Нови звезди“ са се включили над 1000 деца от цяла България. Те са участвали в: Регионални конкурси в 15 български града; Национален конкурс „Принц и Принцеса на България“ с мото „Моя страна, моя България“; Международния фестивал “Prince & Princess of the World”; Международния форум за таланти“Stars of the World”. Компанията за втора поредна година е съорганизатор на Международния фестивал „Кръстопът на музите“ ;

- Деца на Арт компания „Нови звезди“ представиха България на международни фестивали и конкурси в Беларус, Израел, България, Турция, Латвия,Филипините, Естония - Швеция а също и на Седмица на висшата мода „Mercedes Benz Fashion Week” в Москва, Русия;

- Провежда се постоянна Школа за красота и етикет с програма за цялостно възпитание на децата. В рамките на програмата се организират и срещи с известни успели личности „Искам да стана звезда като…“

На бала бяха представени най-талантливите и изтъкнати деца на компанията – Весела Порчева, Деси Бешкова, Елизабет Захариева,Теодора Стоянова, Стефани Славчева, Доника Баракова, Маргарита Крумавоа, Марина Бадева, Даниел Кунов, Елица Узунова,Дария Цачева, Вероника Цанкова, Деница- Ивана Камбурова, Кристиана Чуклева, Николета Филипова, Елизабет-Амитис Абдулджалил.

Проведе се и едно по-различно ревю.Тоалетите бяха сътворени от дизайнерката Станислава Попова от найлонови торбички, хартия и други помощни материали. Те бяха представени от моделите на Арт компания „Нови звезди“, които се обучават в Уикенд Школата за красота и етикет.

Беше представен и годишният календар на „Нови звезди“. Тази година той се издава в подкрепа на проекта против насилието над деца „Александра – Принцесата Ангел“. Мотото е „Ние, децата от Арт компания „Нови звезди“ сме против насилието над деца!“ и календарът беше предложен за продажба благотворително.

Разигра се и благотворителна томбола в подкрепа на кампанията против насилие над деца, а също и за подкрепа на талантливи деца.

Обявиха се и награди за най-изявените деца на 2018 година. Големите звезди получиха Николета Филипова от Пловдив и Елизабет-Амитис Абдулджалил от София . Златна звезда на годината за талант получиха Деси Бешкова от Ловеч и Елизабет Захариева от Плевен. В различните направления звезда на годината получиха Стефани Славчева, Даниел Кунов, Дария Цачева, Елица Узунова, Марина Бадева, Весела Порчева, Виктория Янева, Кристиана Чуклева и Деница-Ивана Камбурова.

Организаторите благодариха и на родителите на всички деца за доверието и отличната съвместна дейност.

Балът завърши традиционно с изнасянето на вкусна и красива торта, а Елица Узунова изпя песента „Дано“ С много красота, настроение и песни се разделихме в края на 2018 година, за да посрещнем 2019 година с пожелания за още повече здраве, успехи и радост!

Весела Коледа, скъпи приятели, и щастлива Нова 2019 година!

Снимки Антон Марков

 

Още снимки вижте тук:

Албум - 1 част - https://www.facebook.com/pg/Photogroup-152186031625063/photos/?tab=album&album_id=1117217838455206&__tn__=-UK-R

Албум - 2 част - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2393576250712562&__tn__=-UC-R

Албум - Финал - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2384617051608482&__tn__=-UC-R

 

 
Нови победи в Рига
Новини

11 декември 2018 г.

Искаме да Ви разкажем как две малки момиченца спечелиха 5 медала от международния фестивал "Рига симфони"2018.

Българската делегация има 1 златен, 3 сребърни и 1 бронзов медал. Знам, че го четете като суха статистика, но тук напрежението и конкуренцията са на макс. Например в групата за номинация световен хит на Кристиана Чуклева от Панагюрище участниците бяха 49. И трима от съдиите и дадоха оценки 9,5. И сме убедени, че не и достигна много малко, за да се добере до златото. А пък Деница-Ивана се раздаде на сцената с нейната рижа Баба Яга. И накрая един от членовете на журито и каза, че е готов да я вземе да играе в мюзикъл.

Да, това бяга нашите малки бойци, които бяха от сутрин до вечер в залата. Разпяваха се, преобличаха се, репетираха и накрая достойно представяха България. Тук сме много малка делегация и от все сърце изказваме благодарност на двете майки, които проявяват истинско геройство - Красина Чуклева и Анна Камбурова.

Децата получиха медали, дипломи и купи със специално изписани имената на всеки участник. Следват още събития тук на Рига симфони и ще Ви разкажем със снимки как още ще защитаваме името на България.

Снимки от победата на децата вижте тук - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2355012501235604&__tn__=-UC-R

 
14ти "Кръстопът на музите" 2018
Новини

29 октомври 2018 г

От 26 до 28 октомври 2018 г. се проведе 14тото издание на Международния фестивал на изкуствата "Кръстопът на музите" 2018.

Участниците се състезаваха в следните направления:

Вокал с председател на журито Хайгашод Агасян;

Хореография с председател на журито Маша Илиева;

Поезия - направлението се провежда отделно.

 

Финалът се проведе на 28 октомври в зала 11 на Националния дворец на културата.

Организатори на Фестивала са НЧ "Св. Св. Кирил и Методий 1924" и Арт компания "Нови звезди".

Вижте видео от Финала с участниците и председателя на журито в направление Вокал Хайгашод Агасян.

 

Вижте повече материали на следните линкове:

Албум - Гала концерт и награждаване - https://www.facebook.com/pg/muzite/photos/?tab=album&album_id=10156394106627203&__tn__=-UC-R

Изпълнения на победителите в youtube канала ни тук - https://www.youtube.com/channel/UC89fAS56IWY05kGOKaJeBmA

Фейсбук страница - www.facebook.com/muzite

Уебсайт - www.krastopatnamuzite.com

 
ШКОЛА! ШКОЛА! ШКОЛА!
Новини

18 септември 2018

Скъпи приятели,

Новата учебна година започна и няма да закъснее и новият творчески сезон на Арт компания "Нови звезди".

Очакваме Ви в единствената по рода си в България УИКЕНД ШКОЛА ЗА КРАСОТА И ЕТИКЕТ към Арт компания "Нови звезди"!

Тя се провежда вече 7ми сезон и децата, обучаващи се в нея, жънат успехи в България и по света. Програмата е интересна и насочена към цялостното развитие на участниците. Школата е подходяща за момичета и момчета на възраст от 4 до 16 години.

Първото занятие ще се проведе на 13 октомври 2018 г. от 13.30 на познатото място - София, Зона Б-5, ул. "Партений Нишавски" 2А - сграда МОНТФИЗ, ет. 2.

Занятията са всяка събота от 13.30 до 15.30.

Участието е с предварително записване, а местата са ограничени.

Побързайте да запишете Вашето дете и да стане част от нашата приказка!

Повече информация и записвания на тел. 0877 41 00 73 и Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

 
Честит първи учебен ден!
Новини

17 септември 2018

Хайде на училище!

Първият учебен ден е празник за всяко семейство, в което има дете на тази възраст. Арт компания "Нови звезди" се радва на своите ученици. За нас винаги и на първо място стои доброто образование и знанието. Това е гаранция за по-нататъшното развитие на децата ни.

По традиция, вече няколко години правим албум със снимки от първия учебен ден. Взимаме ги от Вашите страници на фейсбук. За тези, които сме пропуснали- моля пращайте ни Вашите вълнения от срещата с училището или детската градина запечатани на снимка. Ще ги добавим.

Постарахме се да качим снимки на всички, които сте част от голямото семейство на "Нови звезди" - сега, в миналото или пък сте участвали в наши събития.

Успешна учебна година и до нови срещи !

Албум със снимките вижте тук - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2205628312840691&__tn__=-UC-R

 
Фотосесия за KWIAT
Новини

1 септември 2018

Шест деца от Арт компания "Нови звезди" бяха избрани от нашите партньори KWIAT за рекламни лица на техните продукти. Те заснеха специална фотосесия за Националната кампания за профилактика на детското зрение. На рекламната визия виждате Елизабет-Амитис, Николета, Натали, Виктория, Михаела и Алекс.

Арт компания "Нови звезди" е партньор на кампанията за четвърта поредна година. В нашата Школа често говорим за здравето на децата и че е по-важно от всичко останало. Колегите ни от KWIAT напомнят, че много заболявания на очите могат да бъдат коригирани, ако се открият навреме в детска възраст. Всяко дете от 6 до 18 години може да си направи БЕЗПЛАТЕН очен скрининг в рамките на кампанията от 1 септември до 31 октомври. Не пропускайте шанса да се включите!

За да разберете повече, посетете страниците на KWIAT и Национална кампания на KWIAT за профилактика на детското зрение. Там ще научите и в кои избрани оптики в цялата страна можете да направите такъв преглед.

http://kwiat.bg/bg-nacionalna-kampaniya-na-kwiat-za-profilaktika-na-detskoto-zrenie

 

 
Stars of the World - Alexandra Princess Angel 2018
Новини

31 август 2018

Международният фестивал „Stars of the World – Alexandra Princess Angel” се проведе в курорта „Албена“. Организатор на събитието е Арт компания „Нови звезди“.

Фестивалната програма беше богата и интересна. Започна с Парад на нациите – всички участници облякоха своите народни носии и гордо развяха знамената на държавите си. Преминаха в тържествен парад из улиците на комплекс „Албена“, а гостите на комплекса им се възхищаваха и се снимаха с тях. Събитието продължи с представяне на делегациите в красивата зала „Атлантик“. Групите бяха подготвили и деликатеси и сувенири от своите страни, които подредиха на специални маси на държавите. В края на вечерта всички се запознаха с културата и кухнята на останалите държави, танцуваха заедно българско хоро и поставиха началото на незабравим фестивал.

Във Фестивала участваха 11 държави, а почетен председател на журито беше Бедрос Киркоров - баща на известния певец с български произход Филип Киркоров. Беше чудесен фестивал с много усмивки и настроение. Конкурсната програма се проведе в направления "Вокал", "Хореография" и "Мода". Проведе се и Вечер на Нептун, както и конкурс "Принц и Принцеса на Фестивала".

По решение на Арт компания "Нови звезди" Фестивалът носи името на Александра Тодорова от Поморие - детето, което насилствено си отиде от този свят на 8 години. Наградата на майката на Алекс - Ева Великова замина за Армения. Ерна Мирзоян грабна журито и публиката и взе голямата награда на фестивала. Но с изпълнението си в съпровод на барабани, тя грабна вниманието и на Ева. Момичето пое ангажимента да работи в Армения по инициативата против насилието над деца.

Победителите и албуми със снимки вижте в статията тук.

Продължение...
 
Победи във Филипините
Новини

8 август 2018

Новото приключение на Арт компания "Нови звезди" започна! Развълнуваната българска делегация отлетя за далечните Филипини.

В екзотичната столица Манила нашата група представи достойно България на Международния фестивал World Tourism Festival for Beauty Friendship and Fashion. Нашите прекрасни момичета бяха две - Елизабет Захариева на 11 г от Плевен като участничка, а Елизабет-Амитис на 7 г от София като миналогодишна победителка беше бъде член на Детското Звездно Жури.

Ръководител на делегацията беше Георгина Георгиева, директор на Арт компания "Нови звезди".

След почти 24 часов път - заедно с престоите по летищата - нашата делегация пристигна в Манила - столицата на островната държава Филипини. От самолета групата пристигна директно в залата и започна с първото събитие - церемония по получаване на ленти и вечер на приятелството. На следващия ден програмата продължи с репетиции, после модно шоу, шоу на талантите, вокал...

Последва представяне в национален костюм и интервю със журито, където нашата Елизабет Захариева се представи отлично. Тя изпя "Излел е Дельо хайдутин"и помолена от журито за песен на английски - изпя джаз силно аплодирана от публиката. После връчихме покани за участие в Международния фестивал "PRINCE & PRINCESS OF THE WORLD" 2019 г. Те се връчваха от Директора на фестивала Георгина Георгиева и носителката на наградата супер гран при от 2017 г Елизабет Амитис Абдулджалил. Децата бяха впечатлени и обещаха да посетят България през 2019 година.

И успехите не закъсняха! Върнахме се с толкова награди и удовлетвореност, че бързахме да споделим!

Елизебет Амитис Абдулджалил беше член на Международното детско звездно жури и като такава беше изключително уважавана и почитана. Всеки ден миналогодишните победителки участваха в различни събития. А на финала почти не слизаха от сцената. Тя връчи короната на новата победителка 2018 година. Амитис получи лента като посланик на света, почетен плакет и невероятно красива корона.

А нашата участничка Елизабет Захариева се окичи с четири ленти, два медала и два почетни плакета. Както сподели красавицата за нея най-важната награда е победата й като талант на фестивала. Тя пя народна песен, световен хит и джаз. Освен това Елизабет получи корона за победител в групата пре тиййн, награда за изявена красавица и наградата на фотографите за фотомодел.

Награда имаше и за националния директор г-жа Георгина Георгиева за отлична работа и подготовка на участниците. Връщаме се горди, че и този път защитихме достойно името на България и на Арт компания "Нови звезди".

 

Снимки:

Изпращане на делегацията - https://www.facebook.com/NoviZvezdi/posts/2111398055597051

Пристигане във Филипините и начало на конкурса - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2113139642089559&__tn__=-UC-R

Връчване на покани за България - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2117683068301883&__tn__=-UC-R

Награждаване - успехи във Филипините - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2119451724791684&__tn__=-UC-R

Завръщане в България - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2132926816777508&__tn__=-UC-R

 
Международен фестивал STARS OF THE WORLD - ALEXANDRA PRINCESS ANGEL
Новини

С удоволствие Ви каним на Международния фестивал „STARS OF THE WORLD – ALEXANDRA PRINCESS ANGEL”  2018.

Фестивалът ще се проведе от 26 до 31 август 2018 г. в курортен комплекс "Албена" и подкрепя едноименната кампания против насилието над деца „Александра – Принцесата Ангел“.

Организатор на фестивала е Арт Компания "Нови звезди" - София, България.

Номинации на фестивала - вокал, хореография, модел. Участниците и гостите ще се насладят и на богата съпътстваща програма.

Почетен председател на журито в номинация Вокал ще бъде Бедрос Киркоров - баща на Филип Киркоров и Народен артист на Русия.

Участниците в специалното направление „С песните на Филип Киркоров“ могат да получат от организаторите оригинални инструментали предоставени лично от певеца.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Уебсайт - http://www.stars-world-festival.com/index.php

Фейсбук - https://www.facebook.com/StarsWorldFestival/

 
Успехи в ХОЛИВУД 2018
Новини

17 юли 2018

Българската делегация замина за Световния шампионат на изпълнителските изкуства в Холивуд в ранното утро на 5 юли.

Официален представител за България е Арт компания "Нови звезди". Участниците тази година са Николета Филипова на 8 години от Пловдив и Десислава Бешкова на 17 години от Ловеч. С тях е и Президентът на компанията Петя Данданова - национален директор за България.

Първият ден се проведе съвещание на директорите от повече от 60 страни. След това програмата започна с регистрация на участниците. Нашата красива група в брандираните тениски на Арт компания "Нови звезди" се явиха, за да получат своите баджове и официални материали. На официалната Церемония по откриването нашата делегация беше облечена в народни носии и гордо развяваше табелата БЪЛГАРИЯ и знамената ни. Всички идваха да се снимат с нас и да се радват на групата ни, а настроението и емоциете бяха неописуеми.

Последва цял ден с обучения, мастер класове и уъркшопове. Нашите деца се включиха активно. Вече започна и конкурсната програма, в която Деси се представя в 5 номинации в направление ВОКАЛ, а Николета - общо в 6 номинации в направленията ХОРЕОГРАФИЯ и МОДА. Въпреки натоварената ни програма, успяхме да откраднем и няколко часа, за да опознаем Лос Анджелис. Посетихме Холивуд, снимахме се пред надписа, разходихме се по Алеята на Славата и в Долби тиътър, където звездите печелят Оскар, преминахме по булеварда на "Хубава жена" - Родео драйв, посетихме и още от символите на Холивуд и Лос Анджелис - филмовите студиа Universal Studios и кея и плажа Санта Моника. Желаем успех на българските участнички! А това, че са в Холивуд, вече е победа!

Прочетете повече информация и вижте снимки в статията тук.

Продължение...
 
Prince & Princess of the World 2018
Новини

26 юни 2018

Завърши Седмият международен фестивал World festival for beauty, talents & fashion "Prince & Princess of the World' 2018.

Фестивалът се проведе от 18 до 25 юни в курортен комплекс "Албена", а домакин на събитията беше новата перла в комплекса - 5 звездния хотел "Парадайс Блу".

Участваха деца и младежи от 16 държави от цял свят.

Вижте емоциите и прекрасните деца в албумите на фейсбук страницата ни:

Фейсбук страница - https://www.facebook.com/PrincessWorldFestival/

Вечер на нациите - https://www.facebook.com/pg/PrincessWorldFestival/photos/?tab=album&album_id=2306187159394859

Награда "Александра - Принцесата Ангел" - https://www.facebook.com/pg/PrincessWorldFestival/photos/?tab=album&album_id=2323342357679339

Международно жури - https://www.facebook.com/pg/PrincessWorldFestival/photos/?tab=album&album_id=2329611587052416

Церемония по награждаването - https://www.facebook.com/pg/PrincessWorldFestival/photos/?tab=album&album_id=2337671186246456

 

 


Страница 1 от 14