logotype
logotype
Победи във Филипините
Новини

8 август 2018

Новото приключение на Арт компания "Нови звезди" започна! Развълнуваната българска делегация отлетя за далечните Филипини.

В екзотичната столица Манила нашата група представи достойно България на Международния фестивал World Tourism Festival for Beauty Friendship and Fashion. Нашите прекрасни момичета бяха две - Елизабет Захариева на 11 г от Плевен като участничка, а Елизабет-Амитис на 7 г от София като миналогодишна победителка беше бъде член на Детското Звездно Жури.

Ръководител на делегацията беше Георгина Георгиева, директор на Арт компания "Нови звезди".

След почти 24 часов път - заедно с престоите по летищата - нашата делегация пристигна в Манила - столицата на островната държава Филипини. От самолета групата пристигна директно в залата и започна с първото събитие - церемония по получаване на ленти и вечер на приятелството. На следващия ден програмата продължи с репетиции, после модно шоу, шоу на талантите, вокал...

Последва представяне в национален костюм и интервю със журито, където нашата Елизабет Захариева се представи отлично. Тя изпя "Излел е Дельо хайдутин"и помолена от журито за песен на английски - изпя джаз силно аплодирана от публиката. После връчихме покани за участие в Международния фестивал "PRINCE & PRINCESS OF THE WORLD" 2019 г. Те се връчваха от Директора на фестивала Георгина Георгиева и носителката на наградата супер гран при от 2017 г Елизабет Амитис Абдулджалил. Децата бяха впечатлени и обещаха да посетят България през 2019 година.

И успехите не закъсняха! Върнахме се с толкова награди и удовлетвореност, че бързахме да споделим!

Елизебет Амитис Абдулджалил беше член на Международното детско звездно жури и като такава беше изключително уважавана и почитана. Всеки ден миналогодишните победителки участваха в различни събития. А на финала почти не слизаха от сцената. Тя връчи короната на новата победителка 2018 година. Амитис получи лента като посланик на света, почетен плакет и невероятно красива корона.

А нашата участничка Елизабет Захариева се окичи с четири ленти, два медала и два почетни плакета. Както сподели красавицата за нея най-важната награда е победата й като талант на фестивала. Тя пя народна песен, световен хит и джаз. Освен това Елизабет получи корона за победител в групата пре тиййн, награда за изявена красавица и наградата на фотографите за фотомодел.

Награда имаше и за националния директор г-жа Георгина Георгиева за отлична работа и подготовка на участниците. Връщаме се горди, че и този път защитихме достойно името на България и на Арт компания "Нови звезди".

 

Снимки:

Изпращане на делегацията - https://www.facebook.com/NoviZvezdi/posts/2111398055597051

Пристигане във Филипините и начало на конкурса - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2113139642089559&__tn__=-UC-R

Връчване на покани за България - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2117683068301883&__tn__=-UC-R

Награждаване - успехи във Филипините - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2119451724791684&__tn__=-UC-R

Завръщане в България - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2132926816777508&__tn__=-UC-R