logotype
logotype
Успехи в ХОЛИВУД 2018
Новини

17 юли 2018

Българската делегация замина за Световния шампионат на изпълнителските изкуства в Холивуд в ранното утро на 5 юли.

Официален представител за България е Арт компания "Нови звезди". Участниците тази година са Николета Филипова на 8 години от Пловдив и Десислава Бешкова на 17 години от Ловеч. С тях е и Президентът на компанията Петя Данданова - национален директор за България.

Първият ден се проведе съвещание на директорите от повече от 60 страни. След това програмата започна с регистрация на участниците. Нашата красива група в брандираните тениски на Арт компания "Нови звезди" се явиха, за да получат своите баджове и официални материали. На официалната Церемония по откриването нашата делегация беше облечена в народни носии и гордо развяваше табелата БЪЛГАРИЯ и знамената ни. Всички идваха да се снимат с нас и да се радват на групата ни, а настроението и емоциете бяха неописуеми.

Последва цял ден с обучения, мастер класове и уъркшопове. Нашите деца се включиха активно. Вече започна и конкурсната програма, в която Деси се представя в 5 номинации в направление ВОКАЛ, а Николета - общо в 6 номинации в направленията ХОРЕОГРАФИЯ и МОДА. Въпреки натоварената ни програма, успяхме да откраднем и няколко часа, за да опознаем Лос Анджелис. Посетихме Холивуд, снимахме се пред надписа, разходихме се по Алеята на Славата и в Долби тиътър, където звездите печелят Оскар, преминахме по булеварда на "Хубава жена" - Родео драйв, посетихме и още от символите на Холивуд и Лос Анджелис - филмовите студиа Universal Studios и кея и плажа Санта Моника. Желаем успех на българските участнички! А това, че са в Холивуд, вече е победа!

Прочетете повече информация и вижте снимки в статията тук.

 

А ето и новините от Холивуд! Борбата беше много оспорвана, конкуренцията огромна, а емоциите... емоциите няма да ги забравим цял живот! Но нашите прекрасни момичета се представиха ДОСТОЙНО и успяха да спечелят аплодисментите на публиката и оценките на журито. Участниците бяха над хиляда от повече от 60 страни, като някои делегации наброяваха 60-80 човека.

Николета Филипова на 8 години от Пловдив се представи в 6 конкурсни номинации в направленията "Хореография" и "Мода". Спечели 2 сребърни медала и 2 бронзови медала. Също така беше избрана да се бори за полуфиналите и има специална почетна значка за това. Николета получи и две лични покани за срещи с членовете на журито - продуцент на млади таланти от Холивуд и представители на Нюйоркската филмова академия.

Десислава Бешкова на 17 години от Ловеч участва в 5 конкурсни номинации в направление "Вокал". В огромна конкуренция при големите момичета и момчета завоюва две награди - сребърен и бронзов медал. Проведе личен разговор с продуцент на млади певци от Лос Анджелис.

Най-важното е, че момичетата видяха един друг свят, опознаха сърцето на шоубизнеса, научиха много нови неща. Участваха активно в денят за обучения и посетиха различни мастеркласове и уъркшопове на специалисти от цял свят.

Цялата група беше задружна, атмосферата приятелска и гордо развявахме българското знаме. Това пътешествие не беше лесно, но си отиваме от слънчев Лос Анджелис удовлетворени и готови за нови приключения.

Следваща дестинация - Филипините!

Вижте повече публикации на фейсбук страницата ни.

Албум - туристическа програма - https://www.facebook.com/pg/NoviZvezdi/photos/?tab=album&album_id=2065976160139241

Награждаване - https://www.facebook.com/NoviZvezdi/photos/a.609655439104661.1073741827.350400311696843/2076450649091792/?type=3&theater